BELANGRIJKE MEDEDELING VAN HET DFN BESTUUR 

BETREFFENDE HET ONK  2020.

Dag allemaal,
Vanmiddag zijn de nieuwe richtlijnen uitgevaardigd door de overheid in het kader van het terugdringen van het coronavirus. Eén van de maatregelen is dat alle sportclubs en horecagelegenheden tot en met 6 april a.s. dicht gaan vanwege Coronacrisis.
Dit betekent dat het ONK op 5 april a.s. geen doorgang zal vinden. Mede door de onzekerheid omtrent het verloop van het Coronavirus na 6 april en de verdere maatregelen en richtlijnen hieromtrent, komt er ook geen nieuwe datum voor het ONK. 
Helaas betekent dit dat daarmee het seizoen abrupt tot een einde komt en we ook geen kampioenen kunnen huldigen. We snappen dat dit geen leuk bericht is, maar de onzekere tijden nopen ons om dit besluit te nemen.
Door duidelijkheid te geven over het restant van het seizoen, kunnen jullie je voorbereidingen gaan starten voor het nieuwe seizoen. Wij hopen jullie allen volgend seizoen weer te mogen begroeten op één van de toernooien van de DFN.
Rest ons jullie te bedanken voor het afgelopen seizoen, voor jullie enthousiasme en voor jullie medewerking. 
 
 En voor deze bijzondere tijden #stayathome.
 
Bestuur DFN

               

 

11-03-2020    Belangrijke DFN mededeling:
Helaas heeft de DFN in samenspraak met de Zelfkanthennekes moeten besluiten dat het toernooi van a.s. zondag in Haps i.v.m. het coronavirus niet kan worden gehouden.
De DFN lid verenigingen worden vanavond verder geinformeerd over het niet doorgaan van het toernooi.

Beste leden,

 Beste DFN leden

Het coronavirus is volop in het nieuws. Vanavond is er een serieuze melding vanuit het RIVM uitgegaan, specifiek gericht op de inwoners van Brabant.

 Het RIVIM adviseert specifiek aan inwoners van Brabant om bij milde gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten, koorts) thuis te blijven (zie website RVIM:  

https://www.rivm.nl/nieuws/covid-19-nieuwe-aanwijzing-voor-inwoners-noord-brabant

Ook geeft het RIVM aan dat evenementen vooralsnog door kunnen gaan. 

A.s. zondag staat het toernooi van Euphoria op de agenda. Het toernooi gaat nog gewoon door (in goed overleg met Euphoria). Wij volgen de ontwikkelen omtrent het coronavirus op de voet en mochten zich nog nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan informeren wij jullie daarover. Wel is het zo dat wij dringend adviseren om het advies van de RVIM te volgen en indien dansers/danseressen/begeleiders en toeschouwers, bovengenoemde gezondheidsklachten hebben, deze a.s. zondag thuis te laten en niet mee te laten dansen.

 Tijdens de prijsuitreiking willen we jullie vragen om geen handen te schudden en elkaar niet te knuffelen.

 Als bestuur van DFN zullen we de regels met betrekking tot het aantal wedstrijden en de ranglijst nog nader bezien (er komt een versoepeling).

 Hopelijk tot a.s. zondag. 

 Groeten,

het bestuur DFN

 

pilot prijsuitreiking.

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt zitten de toernooien aardig vol met het aantal dansen. Dit zorgt voor tijdsdruk op het programma. 

Als bestuur hebben we gekeken naar de mogelijkheden of er op onderdelen van het programma nog wat tijdswinst te behalen is. Naar onze mening zouden we tijd kunnen winnen met de prijsuitreiking. Daarom willen we tijdens de toernooien en van De Limaro´s, de Mountain Dancers en de Challenge Cup starten met een pilot om de prijsuitreiking wat sneller te laten verlopen. De pilot zullen we gaan toepassen op de prijsuitreiking van het middagprogramma (jeugd- en hoofdklasse) (dus niet voor het ochtendprogramma).

 Waaruit bestaat de pilot:

- alleen de prijswinnaars komen op het podium

- de prijswinnaars staan op het podium en komen naar het ereschavot als ze naar voren worden geroepen

- 2 dansers per groep

 De overige dansers kunnen plaatsnemen in de zaal (dit kan al in trainingspak). Natuurlijk verwachten we dat iedereen bij de prijsuitreiking aanwezig is/blijft. 

Het streven is om ieder toernooi om ongeveer 18.00 uur met de dansen klaar zijn. 

 

 

Omdat de verbouwing van de zaal in Lommel niet op tijd gereed is, is het toernooi van 16 februari 2020 verplaatst naar Kaullile en is overgenomen door de DFN als Challenge cup. (zie startpagina en toernooischema)

Nieuws

Aanmelding New Dimention

24-05-2016 20:01
Aanmelding nieuwe lidvereniging: New Dimention heeft zich aangemeld als lid van de DFN, wij wensen jullie veel dansplezier toe bij de DFN en veel succes met de voorbereidingen op het aankomende seizoen.

Iets voor jou ??????

16-02-2016 10:28
De DFN is nog steeds groeiende: Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Wij zoeken o.a. bestuursleden, commissieleden, juryleden(gratis opleiding), assistent wedstrijdleider. Voor info neem contact op met het secretariaat van de DFN of informeer bij een der...

Nieuwe websitesponsor

03-02-2016 10:50
Opnieuw verwelkomen wij een nieuwe websitesponsor namelijk: Cosomolife Nederland kijk eens op cosmolife.nl Cosmolife Nederland, hartelijk dank voor uw steun aan de DFN

Seizoen kaart 2015-2016

04-12-2015 15:17
Diegene die een DFN seizoenkaart 2015-2016 heeft aangevraagd, kunnen deze afhalen bij de bezoekerskassa op het Kick Off toernooi op 13-12-2015 Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Het Kick Off toernooi seizoen 2015-2016

24-09-2015 12:15
Het eerste toernooi van de DFN, het Kick Off toernooi wordt gehouden op zondag 13 december 2015 in het MFC Oelbroeck,  Breestraat 1D 5845 AX St Anthonis

Nieuw lid activiteiten commissie

08-09-2015 08:25
Nicole Stevens heeft zich aangemeld als nieuw lid van de DFN toernooi(activiteitencommissie) , namens de DFN van harte welkom.

Algemene ledenvergadering

08-07-2015 21:22
Alvast even noteren.   De Algemene Leden Vergadering van de DFN is op vrijdag 2 oktober 2015, in het Peelhonk Oudedijk 44-A, 5409 AD Odiliapeel. aanvang 20:00 uur.   Nieuwe verenigingen die zich voor deze datum aanmelden bij de DFN, zijn ook van harte welkom, zo kunt u mee praten over hoe...

Bijeenkomst trainsters DFN verenigingen

25-05-2015 21:57
REMINDER voor TRAINSTERS van DFN verenigingen Op 5 juni a.s. om 19.30 uur staat het overleg met de trainsters gepland in het Peelhonk Oudedijk 44-A, 5409 AD in Odiliapeel.. Zouden jullie voor 1 juni willen doorgeven met hoeveel personen jullie komen. De punten die we graag willen bespreken zijn...

Nieuwe lidvereniging

24-05-2015 10:47
DS Dancing Angels uit Landgraaf heeft zich aangemeld bij de DFN. Wij wensen jullie een fijn en sportief dansseizoen toe bij de DFN

Bijeenkomst toernooi organisatoren

10-04-2015 11:05
Wij verzoeken u vriendelijk zich aan te melden en eventuele agendapuntendoor te geven aan activiteitencommisie@dfn-dance.eu Wij herinneren u er aan dat u voor 1 april j.l. uw toernooi datum voor volgend seizoen moest doorgeven De activiteitencommissie van de DFN organiseert op vrijdag 24 april 2015...
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>