BELANGRIJKE MEDEDELING VAN HET DFN BESTUUR 

BETREFFENDE HET ONK  2020.

Dag allemaal,
Vanmiddag zijn de nieuwe richtlijnen uitgevaardigd door de overheid in het kader van het terugdringen van het coronavirus. Eén van de maatregelen is dat alle sportclubs en horecagelegenheden tot en met 6 april a.s. dicht gaan vanwege Coronacrisis.
Dit betekent dat het ONK op 5 april a.s. geen doorgang zal vinden. Mede door de onzekerheid omtrent het verloop van het Coronavirus na 6 april en de verdere maatregelen en richtlijnen hieromtrent, komt er ook geen nieuwe datum voor het ONK. 
Helaas betekent dit dat daarmee het seizoen abrupt tot een einde komt en we ook geen kampioenen kunnen huldigen. We snappen dat dit geen leuk bericht is, maar de onzekere tijden nopen ons om dit besluit te nemen.
Door duidelijkheid te geven over het restant van het seizoen, kunnen jullie je voorbereidingen gaan starten voor het nieuwe seizoen. Wij hopen jullie allen volgend seizoen weer te mogen begroeten op één van de toernooien van de DFN.
Rest ons jullie te bedanken voor het afgelopen seizoen, voor jullie enthousiasme en voor jullie medewerking. 
 
 En voor deze bijzondere tijden #stayathome.
 
Bestuur DFN

               

 

11-03-2020    Belangrijke DFN mededeling:
Helaas heeft de DFN in samenspraak met de Zelfkanthennekes moeten besluiten dat het toernooi van a.s. zondag in Haps i.v.m. het coronavirus niet kan worden gehouden.
De DFN lid verenigingen worden vanavond verder geinformeerd over het niet doorgaan van het toernooi.

Beste leden,

 Beste DFN leden

Het coronavirus is volop in het nieuws. Vanavond is er een serieuze melding vanuit het RIVM uitgegaan, specifiek gericht op de inwoners van Brabant.

 Het RIVIM adviseert specifiek aan inwoners van Brabant om bij milde gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten, koorts) thuis te blijven (zie website RVIM:  

https://www.rivm.nl/nieuws/covid-19-nieuwe-aanwijzing-voor-inwoners-noord-brabant

Ook geeft het RIVM aan dat evenementen vooralsnog door kunnen gaan. 

A.s. zondag staat het toernooi van Euphoria op de agenda. Het toernooi gaat nog gewoon door (in goed overleg met Euphoria). Wij volgen de ontwikkelen omtrent het coronavirus op de voet en mochten zich nog nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan informeren wij jullie daarover. Wel is het zo dat wij dringend adviseren om het advies van de RVIM te volgen en indien dansers/danseressen/begeleiders en toeschouwers, bovengenoemde gezondheidsklachten hebben, deze a.s. zondag thuis te laten en niet mee te laten dansen.

 Tijdens de prijsuitreiking willen we jullie vragen om geen handen te schudden en elkaar niet te knuffelen.

 Als bestuur van DFN zullen we de regels met betrekking tot het aantal wedstrijden en de ranglijst nog nader bezien (er komt een versoepeling).

 Hopelijk tot a.s. zondag. 

 Groeten,

het bestuur DFN

 

pilot prijsuitreiking.

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt zitten de toernooien aardig vol met het aantal dansen. Dit zorgt voor tijdsdruk op het programma. 

Als bestuur hebben we gekeken naar de mogelijkheden of er op onderdelen van het programma nog wat tijdswinst te behalen is. Naar onze mening zouden we tijd kunnen winnen met de prijsuitreiking. Daarom willen we tijdens de toernooien en van De Limaro´s, de Mountain Dancers en de Challenge Cup starten met een pilot om de prijsuitreiking wat sneller te laten verlopen. De pilot zullen we gaan toepassen op de prijsuitreiking van het middagprogramma (jeugd- en hoofdklasse) (dus niet voor het ochtendprogramma).

 Waaruit bestaat de pilot:

- alleen de prijswinnaars komen op het podium

- de prijswinnaars staan op het podium en komen naar het ereschavot als ze naar voren worden geroepen

- 2 dansers per groep

 De overige dansers kunnen plaatsnemen in de zaal (dit kan al in trainingspak). Natuurlijk verwachten we dat iedereen bij de prijsuitreiking aanwezig is/blijft. 

Het streven is om ieder toernooi om ongeveer 18.00 uur met de dansen klaar zijn. 

 

 

Omdat de verbouwing van de zaal in Lommel niet op tijd gereed is, is het toernooi van 16 februari 2020 verplaatst naar Kaullile en is overgenomen door de DFN als Challenge cup. (zie startpagina en toernooischema)

Nieuws

DFN trainsters cursus

31-03-2015 19:51
De DFN wil eind mei bij voldoende deelnemers (minimaal 10) een trainsterscursus opstarten. Omdat straks weer nieuwe dansen gaan worden gemaakt voor het nieuwe seizoen, kan deze trainstersopleiding daar mooi op aansluiten. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar. De cursus zal bestaan uit 6 dagen...

Nieuwe lidverenigingen

29-01-2015 13:54
Wij verwelkomen  DG Sensation uit Mechelen als nieuwe lidverenigingen bij de DFN Wij wensen jullie veel dansplezier toe

adres nieuwe website Zelfkanthennekes

09-01-2015 11:35
De Zelfkanthennekes hebben een nieuwe website:  zelfkanthennekes.info

NK 2015

19-11-2014 12:20
De lokatie voor het NK 2015 is bekend. Het toernooi wordt gehouden in het MFC Oelbroeck in St. Anthonis

nieuwe lidvereniging

20-09-2014 15:25
De DV Sapphire is lid geworden van de DFN, van harte welkom bij de DFN, wij wensen jullie een fijn dansseizoen en vooral veel dansplezier. kijk ook even op dvsapphire.nl

bijeenkomst trainsters DFN

11-08-2014 17:11
Uitnodiging voor alle trainsters van de DFN verenigingen: voor een bijeenkomst op 29 augustus a.s. in het Peelhonk te Odiliapeel Oudedijk 46 (tegenover Terra victa) aanvang 20.00 uur. Doel van deze bijeenkomst: Een goede communicatie tussen trainsters en jury bevorderen. Met de jury commissaris...

nieuwe websites

25-03-2014 19:26
De websites van de Zelfkanthennekes en de Limaros zijn vernieuwd

Nieuwe website sponsoren

10-12-2013 10:04
    Weer twee nieuwe website sponsoren voor de DFN, namelijk Body Studio BALANCE  en BP foto's

ledenadministratie

14-11-2013 11:57
 Met ingang van vandaag is er via de pagina contact een link geplaatst naar de ledenadministratie

Nieuwe website Euphoria

04-10-2013 09:11
DV Euphoria heeft een nieuwe website, proficiat, te bekijken via deze link DV Euphoria
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>