De nieuwe toernooiagenda staat vanaf heden 12-10-2021 op deze website

BELANGRIJKE MEDEDELING VAN HET DFN BESTUUR 

BETREFFENDE HET ONK  2020.

Dag allemaal,
Vanmiddag zijn de nieuwe richtlijnen uitgevaardigd door de overheid in het kader van het terugdringen van het coronavirus. Eén van de maatregelen is dat alle sportclubs en horecagelegenheden tot en met 6 april a.s. dicht gaan vanwege Coronacrisis.
Dit betekent dat het ONK op 5 april a.s. geen doorgang zal vinden. Mede door de onzekerheid omtrent het verloop van het Coronavirus na 6 april en de verdere maatregelen en richtlijnen hieromtrent, komt er ook geen nieuwe datum voor het ONK. 
Helaas betekent dit dat daarmee het seizoen abrupt tot een einde komt en we ook geen kampioenen kunnen huldigen. We snappen dat dit geen leuk bericht is, maar de onzekere tijden nopen ons om dit besluit te nemen.
Door duidelijkheid te geven over het restant van het seizoen, kunnen jullie je voorbereidingen gaan starten voor het nieuwe seizoen. Wij hopen jullie allen volgend seizoen weer te mogen begroeten op één van de toernooien van de DFN.
Rest ons jullie te bedanken voor het afgelopen seizoen, voor jullie enthousiasme en voor jullie medewerking. 
 
 En voor deze bijzondere tijden #stayathome.
 
Bestuur DFN

               

 

11-03-2020    Belangrijke DFN mededeling:
Helaas heeft de DFN in samenspraak met de Zelfkanthennekes moeten besluiten dat het toernooi van a.s. zondag in Haps i.v.m. het coronavirus niet kan worden gehouden.
De DFN lid verenigingen worden vanavond verder geinformeerd over het niet doorgaan van het toernooi.

Beste leden,

 Beste DFN leden

Het coronavirus is volop in het nieuws. Vanavond is er een serieuze melding vanuit het RIVM uitgegaan, specifiek gericht op de inwoners van Brabant.

 Het RIVIM adviseert specifiek aan inwoners van Brabant om bij milde gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten, koorts) thuis te blijven (zie website RVIM:  

https://www.rivm.nl/nieuws/covid-19-nieuwe-aanwijzing-voor-inwoners-noord-brabant

Ook geeft het RIVM aan dat evenementen vooralsnog door kunnen gaan. 

A.s. zondag staat het toernooi van Euphoria op de agenda. Het toernooi gaat nog gewoon door (in goed overleg met Euphoria). Wij volgen de ontwikkelen omtrent het coronavirus op de voet en mochten zich nog nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan informeren wij jullie daarover. Wel is het zo dat wij dringend adviseren om het advies van de RVIM te volgen en indien dansers/danseressen/begeleiders en toeschouwers, bovengenoemde gezondheidsklachten hebben, deze a.s. zondag thuis te laten en niet mee te laten dansen.

 Tijdens de prijsuitreiking willen we jullie vragen om geen handen te schudden en elkaar niet te knuffelen.

 Als bestuur van DFN zullen we de regels met betrekking tot het aantal wedstrijden en de ranglijst nog nader bezien (er komt een versoepeling).

 Hopelijk tot a.s. zondag. 

 Groeten,

het bestuur DFN

 

pilot prijsuitreiking.

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt zitten de toernooien aardig vol met het aantal dansen. Dit zorgt voor tijdsdruk op het programma. 

Als bestuur hebben we gekeken naar de mogelijkheden of er op onderdelen van het programma nog wat tijdswinst te behalen is. Naar onze mening zouden we tijd kunnen winnen met de prijsuitreiking. Daarom willen we tijdens de toernooien en van De Limaro´s, de Mountain Dancers en de Challenge Cup starten met een pilot om de prijsuitreiking wat sneller te laten verlopen. De pilot zullen we gaan toepassen op de prijsuitreiking van het middagprogramma (jeugd- en hoofdklasse) (dus niet voor het ochtendprogramma).

 Waaruit bestaat de pilot:

- alleen de prijswinnaars komen op het podium

- de prijswinnaars staan op het podium en komen naar het ereschavot als ze naar voren worden geroepen

- 2 dansers per groep

 De overige dansers kunnen plaatsnemen in de zaal (dit kan al in trainingspak). Natuurlijk verwachten we dat iedereen bij de prijsuitreiking aanwezig is/blijft. 

Het streven is om ieder toernooi om ongeveer 18.00 uur met de dansen klaar zijn. 

 

 

Omdat de verbouwing van de zaal in Lommel niet op tijd gereed is, is het toernooi van 16 februari 2020 verplaatst naar Kaullile en is overgenomen door de DFN als Challenge cup. (zie startpagina en toernooischema)

Nieuws

bezoekers seizoenkaart 2019-2020

23-10-2019 14:39
Ook het aankomende seizoen kunt u voor 1 november 2019 een bezoekers seizoenkaart aanvragen. Het formulier is te downloaden vanaf dfn-dance.eu U KUNT UW PAS AFHALEN BIJ DE KASSA  OP HET EERSTE TOERNOOI OP  8 DECEMBER A.S. in MILL KOSTEN 27,00 EURO TOEGANG TOT...

toernooiagenda 2019-2020

06-10-2019 20:38
Onder de toernooiagenda knop op deze site staat de definitieve toernooiagenda voor 2019-2020  

nieuwe lidverenigingen

06-10-2019 13:55
Op de ALV van 04-10-2019 zijn de onderstaande verenigingen aangenomen als lid van de DFN. Wij hopen dat jullie je snel thuis voelen bij de DFN en wensen jullie veel dansplezier. Dance Formation en Elite Dance Academy

wijziging mail adres DFN

04-07-2019 08:55
Mailadres: mailadres van DFN is gewijzigd naar dfndance@gmail.com  

trainster en jury opleiding DFN

20-03-2019 11:34
Bij voldoende deelname zal de DFN in september 2019 een trainster en jury opleiding starten. Nadere bijzonderheden volgen nog.

verplicht elementen voor minioren

30-11-2018 19:24
Op de website staan op de homepage, onder de kop formulieren de aangepaste verplichte elementen voor minioren.  

dragen brace of tape

27-11-2018 11:05
Als u tijdens een wedstrijd een brace of tape moet dragen, moet u ingevolge art 27 van het wedstrijdreglement een verklaring overleggen aan de voorzitter van de jury. deze verklaring kunt u downloaden onder de kop formulieren op de homepage van deze website.

carnavalsklasse

12-10-2016 20:34
In het seizoen 2016-2017 is er weer een carnavalsklasse  oor meer informatie kunt u terecht bij secretariaat@dfn-dance.eu

DFN trainsterscursus

28-09-2016 11:27
De DFN trainsterscursus is in volle gang, met 20 deelnemers en tevens volgen ook diverse juryleden deze cursus, wij wensen iedereen veel succes met deze gratis DFN opleiding.

DFN facebook pagina

19-08-2016 16:26
Door problemen met de DFN facebook pagina, duurt het even voordat die pagina weer in de lucht is, sorry voor het ongemak
1 | 2 | 3 | 4 >>